×
Головна Новини Контакти

<< повернутись до новин

Джареда Літо номінували як найгіршого актора за роль у Будинку Gucci

До списку номінантів “Золотої малини” цього року також потрапили Емі Адамс, Бен Аффлек та Мел Гібсон.

Нашуміла картина Рідлі Скотта “Дім Gucci” отримала дуже суперечливі відгуки критиків. Незважаючи на такий значний каст (Леді Гага, Адама Драйвер, Аль Пачіно, Джеремі Айронс, Джаред Лето, Сальма Хайєк), у багатьох глядачів гра акторів викликала питання.

Так, Джаред Лето, який виконав роль Паоло Гуччі, потрапив до списку номінантів на “Золоту малину”. У ТОП “найгірших акторів другого плану” потрапили також Бен Аффлек, Нік Кеннон, Гарет Кіген, Мел Гібсон.

Цікаво, що фільм “Дім Gucci” став лідером за номінаціями на премію Гільдії кіноакторів США (SAG Awards), церемонія нагородження якої відбудеться наприкінці лютого.

SAG Awards відзначили Джареда Літо у категорії “Найкраща чоловіча роль другого плану”, Леді Гагу у категорії “Найкраща жіноча роль у фільмі” та “Дім Gucci” у категорії “Найкращий акторський склад у фільмі”.

Цього року творці “Золотої малини” виділили спеціальну категорію для Брюса Вілліса з вичерпною назвою – “Найгірша акторська гра Брюса Вілліса у фільмі 2021 року”.

Раніше колишній креативний директор будинку Gucci – Том Форд – розкритикував Джареда Лето. На думку Форда, актор показав Паоло Гуччі як “розумно відсталого”, хоча таким дизайнером не був.