×
Головна Новини Контакти

<< повернутись до новин

Топ-5 найпопулярніших смартфонів китайських брендів

Китай займає велику частину ринку з виробництва найрізноманітніших речей для людства. Лідером продаж смартфонів у всьому світі також є китайські бренди. Мільйони користувачів обирають бюджетні варіанти мобільних телефонів з новим програмним забезпеченням та стійким акумулятором. Які бренди розробляють гаджети з оптимальною ціною та якістю?

Якщо у вас в пріоритеті максимально бюджетний смартфон, який відмінно справляється з простими функціями, то фірма Doogee саме для вас. Якщо ж для вас є важливим високе виробництво та якісна оптика, то рекомендується звернути увагу на телефони наступних брендів:

  • Xiaomi;
  • Honor;
  • Oppo;
  • Huawei;
  • Realme.

Компанія Xiaomi випускає новинки так часто, що навіть фанати бренду не встигають слідкувати за оновленнями асортименту. Фірма розробляє як бюджетні моделі, так і смартфони преміум-якості.

Також стрімко розвивається та презентує світу новинки з якісною “начинкою” бренд Honor.

Серед пропозицій від Oppo, Huawei, Realme можна також знайти хороші смартфони за вигідною ціною. Це пов’язано з меншою популярністю брендів та їх бажанням оминути лідерів. Завдяки такому підходу цим компаніям вдалося виділитися із сотень китайських виробників та знайти своїх покупців в різних куточках світу.

Високий рівень конкуренції серед китайських виробників виявляється вигідним для покупця. У прагненні завоювати увагу аудиторії бренди пропонують вигідні умови купівлі, підвищують якість продукції та регулюють ціни.